drives not recognized

Post Reply
dlazarus
Posts: 2
Joined: Oct 9th, 2008, 10:23 pm

drives not recognized

Post by dlazarus » Oct 9th, 2008, 10:37 pm

]Beta 4 doesn't recognize drives that have anything other than the default system icon. I had to go back to version 3.3.1.617

I REALLY want the new features of 4.0 and hope that this issue will be addressed
User avatar
Igor
Developer
Posts: 562
Joined: Nov 1st, 2007, 12:44 pm
Location: Saint Petersburg
Contact:

Re: drives not recognized

Post by Igor » Oct 10th, 2008, 2:13 am

dlazarus wrote:]Beta 4 doesn't recognize drives that have anything other than the default system icon.
Could you explain a bit more detailed what do you mean? Or give us an example of such drives?

Also you can download the latest beta-version 4.0 beta 7 and see if it works well for you. Download it here: http://safelyremove.com/upload/usbsafel ... ta7pre.exe
dlazarus
Posts: 2
Joined: Oct 9th, 2008, 10:23 pm

Post by dlazarus » Oct 10th, 2008, 4:07 am

I have several external drives hooked up to my computer. The Maxtor drives come with their own icons and the beta 4 version doesn't recognize them at all.
User avatar
Igor
Developer
Posts: 562
Joined: Nov 1st, 2007, 12:44 pm
Location: Saint Petersburg
Contact:

Post by Igor » Oct 10th, 2008, 7:27 pm

dlazarus wrote:I have several external drives hooked up to my computer. The Maxtor drives come with their own icons and the beta 4 version doesn't recognize them at all.
Have you tried version 4.0 beta 7 which I mentioned at the previous post?
Maik_100
Posts: 3
Joined: Mar 1st, 2009, 8:57 pm

I have the same problem.

Post by Maik_100 » Mar 2nd, 2009, 9:37 pm

I have the same problem and use Vista 32 Bit with SP1 and SafelyRemove 4.0.9.760.

Maik :(
Post Reply