SafelyRemove.com Forum
http://safelyremove.com/forum/

Bug: System Tray Icon Missing when return Back of devices.
http://safelyremove.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=509
Page 1 of 1

Author:  bennet [ Sat Jul 30, 2011 11:21 am ]
Post subject:  Bug: System Tray Icon Missing when return Back of devices.

Hi Igor,
The System tray Icon of "USB Safely Remove" gets disappeared during 'Return Back' of devices, when multiple devices are connected in USB ports. Please note that I have selected "Options-> Look & Feel -> Hide Icons when there are no devices to be stopped." when trying this scenario. I have uploaded this in Youtube. http://www.youtube.com/watch?v=N1g6GSBdWzU.
Please look into this issue.

Edit: I have sent you the Bug Report through "Help -> Report a Bug".
Note: I have tried reinstalling "USB safely remove" several times. But the problem still persists.

Please help.
Thanks,
Bennet.

Author:  Igor [ Sun Jul 31, 2011 9:14 am ]
Post subject:  Re: Bug: System Tray Icon Missing when return Back of device

Hi Bennet,
Many thanks for the report! The video amazingly explains the problem. Can you try our current development version. We have probably fixed this bug there. Download it here: http://safelyremove.com/exe/usbsafelyre ... -beta1.exe

Author:  bennet [ Sun Jul 31, 2011 4:41 pm ]
Post subject:  Re: Bug: System Tray Icon Missing when return Back of device

Igor,
Thanks for the download link. BTW this beta version of USB safely remove solved the problem. Keep up the good work. Thanks again.

Author:  bennet [ Sun Aug 14, 2011 6:10 pm ]
Post subject:  Re: Bug: System Tray Icon Missing when return Back of device

Hi Igor,
In zentimo I found the same problem. I have sent you the bug report. Please look into that. Thank you.

Update:
The above said problem is corrected in zentimo 1.4 beta release :) . Keep up the excellent work. Thanks a lot.

Author:  Igor [ Wed Aug 17, 2011 10:33 am ]
Post subject:  Re: Bug: System Tray Icon Missing when return Back of device

bennet wrote:
Hi Igor,
The above said problem is corrected in zentimo 1.4 beta release :) . Keep up the excellent work. Thanks a lot.

Glad to hear that the problem is solved. Yes, we have fixed this in our current development version which we will release soon.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/