It is currently Tue Oct 17, 2017 8:33 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: No Sound
PostPosted: Fri Jun 13, 2008 10:54 am 
Offline

Joined: Fri Jun 13, 2008 10:50 am
Posts: 3
Hey all,

I'm not sure if this is a bug, or the program is designed like this, but when i plug or unplug a device, I'm not getting any confirmations sounds.

It works fine when USB Safely Remove is not being used.

Any suggestions?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No Sound
PostPosted: Sat Jun 14, 2008 7:45 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Nov 01, 2007 12:44 pm
Posts: 554
Location: Saint Petersburg
onkytonk wrote:
Hey all,

I'm not sure if this is a bug, or the program is designed like this, but when i plug or unplug a device, I'm not getting any confirmations sounds.

It works fine when USB Safely Remove is not being used.

Any suggestions?

Hello onkytonk,
Honestly I've heard for the first time about confirmation sound on inserting\removing drives. Is it native Windows' feature? Or do you know how to setup it?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 15, 2008 2:06 am 
Offline

Joined: Fri Jun 13, 2008 10:50 am
Posts: 3
Well, I'm using Vista, and it's a standard feature - Can't remember if its a standard feature in XP.

But here's my screenshot, and I've highlighted in the Sound Setup where the confirmation "Device Connect" and "Device Disconnect" sounds are.

So it's always been pretty standard for me, but with USB safely remove, these sounds are somewhat disabled.

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 18, 2008 10:21 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Nov 01, 2007 12:44 pm
Posts: 554
Location: Saint Petersburg
onkytonk wrote:
Well, I'm using Vista, and it's a standard feature - Can't remember if its a standard feature in XP.

But here's my screenshot, and I've highlighted in the Sound Setup where the confirmation "Device Connect" and "Device Disconnect" sounds are.

So it's always been pretty standard for me, but with USB safely remove, these sounds are somewhat disabled.

Image

onkytonk, thank you for your reply.
We will try to investigate the problem. Can you tell me your version of the program, please?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 18, 2008 1:55 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 13, 2008 10:50 am
Posts: 3
I am running version 4.0.3.670

Thanks. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 20, 2008 10:40 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Nov 01, 2007 12:44 pm
Posts: 554
Location: Saint Petersburg
onkytonk wrote:
I am running version 4.0.3.670

Thanks. :)

onkytonk, thank you! We will let you know when we fix the problem.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Crystal Rich Ltd © 2014 Powered by phpBB ©