It is currently Tue Oct 24, 2017 12:29 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: USB Devices
PostPosted: Fri Apr 22, 2011 9:36 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 18, 2009 9:03 pm
Posts: 3
Hi, I am having a weird problem in my laptop Toshiba A100 Satellite 2 GB RAM and 360 HD. I have a external powered USB hub to which I connect many of the USB devices I have, this includes a mouse, a USB GPS, a ALFA Network USB Wireless adapter, a Bluetooth dongle, and a external USB HD.

About two weeks ago after I downloaded a RIXANE free Screensaver and uninstalling it my computer began to slow down, I have COMODO internet security but it has not detected at this time any virus spyware or malware,
So I decided to remove all the USB devices connected to the hub and now when I begin to attach one by one some are not detected, I think the position has something to do with this but I just do not rmember where this devices were attached.

I think there should be a way to refresh the USB instance so when I attach the devices the recognition and driver's location should begin, this is my best approach to the problem I am presenting. Am I okey with this , is there a way to clear the old position and start again installing the devices.

Thanks for the help,

TEEH


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Crystal Rich Ltd © 2014 Powered by phpBB ©