It is currently Sun Nov 19, 2017 4:07 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Taking long time to show USB connected devices
PostPosted: Wed Jul 06, 2011 3:18 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 06, 2011 6:18 am
Posts: 5
Hi,
Two days before I purchased a lifetime licence, and I am happy with this small utility.
But a thing bothers me much. I usually connect more than one USB devices at a time. It takes longer time to show all the devices in the "USB safely remove UI". But I didn't notice this slowdown when I connect only a singly USB device. Kindly clarify. Am I doing anything wrong.

One more thing. After stopping one of the device, if I give return back, "return back" is done for all the devices. Rather it should be only for the device which I stopped right?. Please confirm.

Awaiting for your reply.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Taking long time to show USB connected devices
PostPosted: Fri Jul 22, 2011 5:35 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Nov 01, 2007 12:44 pm
Posts: 554
Location: Saint Petersburg
bennet wrote:
Hi,
Two days before I purchased a lifetime licence, and I am happy with this small utility.
But a thing bothers me much. I usually connect more than one USB devices at a time. It takes longer time to show all the devices in the "USB safely remove UI". But I didn't notice this slowdown when I connect only a singly USB device. Kindly clarify. Am I doing anything wrong.

Actually we never mentioned any slowdown when connect several so we need to research the problem. Please enable verbose logging (Options -> Advanced), repeat the connection of several devices and send us the report from the program (Menu -> Help -> Report). In the report dialog specify your email and short description of the problem with the link to this thread.

Quote:
One more thing. After stopping one of the device, if I give return back, "return back" is done for all the devices. Rather it should be only for the device which I stopped right?. Please confirm.

It's not a bug, it's feature :) The program reboots the USB hub in order to return a device back therefore you see such a behavior. In future versions we will try to fix the problem and make one-per-one device returning.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Taking long time to show USB connected devices
PostPosted: Sat Jul 30, 2011 11:23 am 
Offline

Joined: Wed Jul 06, 2011 6:18 am
Posts: 5
Thanks a lot Igor for the reply. I tried reinstalling "USB safely remove" and got rid of this problem. Thanks again.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Crystal Rich Ltd © 2014 Powered by phpBB ©