It is currently Mon Dec 18, 2017 12:48 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Erratic behavior after installation
PostPosted: Tue Jan 20, 2009 1:06 am 
Offline

Joined: Tue Jan 20, 2009 12:43 am
Posts: 3
My computers taskbar, start menu and programs menu names are disappearing after installation. Also, the computers colors, background and are also behaving weird.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Erratic behavior after installation
PostPosted: Tue Jan 20, 2009 4:23 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Nov 01, 2007 12:44 pm
Posts: 554
Location: Saint Petersburg
lmsp50 wrote:
My computers taskbar, start menu and programs menu names are disappearing after installation. Also, the computers colors, background and are also behaving weird.

1. Did you try to uninstall the program and see if it helps to restore your settings?
2. What opersting system do you use?


Top
 Profile  
 
 Post subject: The problem still persist...
PostPosted: Wed Jan 21, 2009 5:56 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 20, 2009 12:43 am
Posts: 3
Originally, I was running XP sp2 when I installed the program. I uninstalled the program and the computer had no problem. I ran the pc for hours with no problems.

Then, I installed the program and the erratic behaviors started again.
Since then I uninstalled and installed sp3 and reinstalled USBSafelyRemove with no luck.

I’m really disappointed because I like this program…

Suggestions

:?: :?: :?:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 22, 2009 1:34 am 
Offline

Joined: Sun Oct 19, 2008 11:06 pm
Posts: 16
Location: Ontario, Canada
I have SP3 installed on XP Pro and I do not have a problem so maybe the system is infected with some malware.

Malwarebytes MBAM is very good and its definitions are updated at least once per day:
http://www.malwarebytes.org/mbam.php

Down load it then update it then run a Quick scan and let it remove whatever it finds and reboot to let it remove the locked files it finds.

What video graphics adapter does the system have and is the driver for it up to date from the manufacturer's site?

_________________
Change is inevitable except from a vending machine


Top
 Profile  
 
 Post subject: Finally fixed...
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 12:34 am 
Offline

Joined: Tue Jan 20, 2009 12:43 am
Posts: 3
Thanks for the advise

YoKenny :lol: :lol: :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Finally fixed...
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 3:42 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Thu Nov 01, 2007 12:44 pm
Posts: 554
Location: Saint Petersburg
lmsp50 wrote:
Thanks for the advise

YoKenny :lol: :lol: :lol:

Has YoKenny's advice helped you to solve the problem? If yes, what malware caused these problems?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Crystal Rich Ltd © 2014 Powered by phpBB ©