4.5.2 forgets license => "Unregistered evaluation version"

Post Reply
User avatar
donconsolio
Posts: 6
Joined: Mar 27th, 2011, 2:48 am

4.5.2 forgets license => "Unregistered evaluation version"

Post by donconsolio »

License can be entered correctly, but sometimes is lost.

Works on my desktop, but Laptop sometimes forgets license (after reboot, program restart).

OS: Vista Home Basic

Tried reinstalling - same effect.
User avatar
donconsolio
Posts: 6
Joined: Mar 27th, 2011, 2:48 am

Re: 4.5.2 forgets license : solved

Post by donconsolio »

Solved by:

- uninstall
- clean USB Safely Remove registry keys (with regedit)
- reinstall
- reconfigure all settings,icons, etc.

seems to keep the license now (after program restart / reboot)

:?: hope the problem is gone forever
User avatar
Anton
Developer
Posts: 21
Joined: Feb 28th, 2009, 7:54 am

Re: 4.5.2 forgets license => "Unregistered evaluation versio

Post by Anton »

Hi Donconsolio,

Sorry for so long reply.

Please let us know if the problem appears again. We will try to resolve it and perhaps send you another build of the program.
User avatar
donconsolio
Posts: 6
Joined: Mar 27th, 2011, 2:48 am

Re: 4.5.2 forgets license => "Unregistered evaluation versio

Post by donconsolio »

The problem is back :-(

please help.
User avatar
Igor
Developer
Posts: 587
Joined: Nov 1st, 2007, 12:44 pm
Location: Saint Petersburg
Contact:

Re: 4.5.2 forgets license => "Unregistered evaluation versio

Post by Igor »

donconsolio wrote:The problem is back :-(

please help.
Donconsilo,
I apologize for long response. Please send us the report from the program. In order to send it you should proceed to "Main menu -> Help -> Report a bug", and in the opened dialog enter your e-mail and a short description of the problem. This helps us to investigate the problem more detailed.

Also please specify in the report message your registration data (reg.name and license key).
User avatar
donconsolio
Posts: 6
Joined: Mar 27th, 2011, 2:48 am

Re: 4.5.2 forgets license => "Unregistered evaluation versio

Post by donconsolio »

Sent logfile (twice) - [#NEE-206917]

any solution?
Post Reply